Wij helpen u graag met het onderhoud aan uw auto! 

Wij zijn een autobedrijf gespecialiseerd in het merk NISSAN, maar u bent met alle merken/modellen (ook 4x4) van harte welkom voor zowel de kleine- als grote-beurt, de jaarlijkse APK-keuring en natuurlijk voor vele andere vakkundige service.

Is uw auto nog niet toe aan onderhoud, maar merkt u wel een mankement of bent u onzeker over het één en ander? Ook dan bent u bij ons van harte welkom! Wij helpen u graag.

RDW-erkend:

ACE is een RDW-erkend keuringsstation, dit betekend dat wij APK-keuringen mogen verrichten. Ons doel is om u en andere bestuurders weer veilig de weg op te laten gaan.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

RDW-erkende-APK-garage

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel een momentopname, dit betekend dus niet dat u de rest van het jaar geen onderhoud heeft, aan elke auto is een regelmatige controle zeer belangrijk!

Kosten van alleen APK-keuring is € 25,- inclusief BTW en afmelden.
Dit geld voor alle auto's onwillekeurig welke brandstof

*)Met uitzondering van diesel auto's van voor 05/2005, hier bij komt een extra roetmeting bij van € 29,-

25 euro


AIRCO Service Station:

Tegenwoordig zijn wij ook gecertificeerd AIRCO Service Station. Voor het laten controleren of vullen van uw airco kunt u bij ons terecht. 

Met een regelmatige controle van uw airconditioning behoudt uw airco zijn productiviteit en verlengt u de levensduur van uw aircosysteem. Op die manier voorkomt u dure gevolgschade die bijvoorbeeld door sluipend koudemiddelverlies kan ontstaan.

"Zolang de airco werkt, gaat alles goed" denkt u. Wat u niet merkt, is dat sluipend koudemiddelverlies de compressor van uw aircosysteem bedreigt. Elk jaar ontsnapt ongeveer 8% van de koudemiddelhoeveelheid. Het gevolg is dat de compressor "het hart van de airco" niet meer voldoende gesmeerd wordt. Hierdoor kan de compressor kapot gaan en een kostbare reparatie is dan vrijwel noodzakelijk. 

Bij een airco controlebeurt wordt de staat van het complete systeem nagelopen, de droger gecontroleerd, koudemiddel bijgevuld en nog veel meer. Maak gebruik van de expertise van de airco specialist en geniet nog vele jaren van een goed werkende airco.

Het vullen van uw R134A aircosysteem kost bij ons 85,00 (natuurlijk incl. BTW)


GEVAREN VOOR UW

AIRCOSYSTEEM:

  1. Let op sluipend koudemiddelverlies! Het "hartinfarct" voor uw airco's

  2. Ineffectief: oude filter-droger met verzadigd granulaat.

  3. Effectief: nieuwe filter-droger met nieuw granulaat houdt het koudemiddel schoon
     
Bandenservice

ACE levert autobanden van elk bekend merk, maar ook van wat minder bekende merken die voldoen aan de specificaties voor uw auto, en in veel gevallen wat voordeliger zijn. Het is van belang dat uw auto met een juiste keuze van banden de weg op gaat. Naast dat banden de rijeigenschappen van uw auto beïnvloeden nemen ze een groot deel van uw veiligheid voor hun rekening. Met b.v. winter­maanden voor de deur is het raadzaam om uw banden te laten controleren op behoorlijk profiel of misschien voor die periode eens om te kijken naar winterbanden, om voor de rest van het jaar met zomer­banden te kunnen rijden. Een zomer­band is bij warmere temperaturen het meest veilig, het verbeterd de grip op het wegdek en verkort daardoor de remweg.4x4 specialist

Met de komst van Martijn van't Zand als monteur in het bedrijf heeft ACE een specialist in het 4x4 gebeuren. Martijn heeft een jarenlange ervaring in het onderhoud en reparatie van 4x4. Eerst bij Toyota en vervolgens bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in terreinwagens. Door zijn ervaring en de inrichting van ons bedrijf is ook de 4x4 c.q. terreinwagen rijder van harte welkom.