Wij helpen u graag met het onderhoud aan uw auto! 

Wij zijn een autobedrijf gespecialiseerd in de merken NISSAN en TOYOTA, maar u bent met alle merken/modellen (ook 4x4) van harte welkom voor zowel de kleine- als grote-beurt, de jaarlijkse APK-keuring en natuurlijk voor vele andere vakkundige service.

Is uw auto nog niet toe aan onderhoud, maar merkt u wel een mankement of bent u onzeker over het één en ander? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Wij helpen u graag.


RDW-erkend.

ACE is een RDW-erkend keuringsstation, dit betekent dat wij APK-keuringen mogen ver­richten. Met als doel u  en andere be­stuurders weer veilig de weg op te laten gaan.

Voor meer informatie of het maken van een af­spraak kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

RDW-erkende-APK-garageHet certificaat Erkend Duurzaam.

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat ACE in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Het IvDm (instituut voor Duurzame Mobiliteit) reikt het certificaat uit na een uitgebreide duurzaamheidsscan van het bedrijf.


Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf.

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?!APK-keuring.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel een momentopname, dit betekend dus niet dat u de rest van het jaar geen onderhoud heeft, aan elke auto blijft een regelmatige controle en onderhoud van belang.

Kosten van alleen APK-keuring incl. afmelden is € 45,- incl. BTW. 25 euro
Dit geld voor alle auto's onwillekeurig welke brandstof .

*)Met uitzondering van diesel auto's van voor 05/2005, hier bij komt een extra roetmeting bij van € 29,-AIRCO Service Station.

Wij hebben een WAECO gecertificeerd AIRCO Service Station. Voor het laten controleren of vullen van uw airco kunt u bij ons terecht. 

Met een regelmatige controle van uw airco behoudt uw airco zijn productiviteit en verlengt u de levensduur van uw aircosysteem. Op die manier voorkomt u dure gevolgschade die b.v. door sluipend koudemiddelverlies kan ontstaan.

"Zolang de airco werkt, gaat alles goed" denkt u. Wat u niet merkt, is dat sluipend koudemiddelverlies de compressor van uw aircosysteem bedreigt. Elk jaar ontsnapt ongeveer 8% van de koudemiddelhoeveelheid. Het gevolg is dat de compressor "het hart van de airco" niet meer voldoende gesmeerd wordt. Hierdoor kan de compressor kapot gaan en een kostbare reparatie is dan vrijwel noodzakelijk.

Bij een airco controlebeurt wordt de staat van het complete systeem nagelopen, de droger gecontroleerd, koudemiddel bijgevuld en nog veel meer.  Maak gebruik van de expertise van de airco specialist en geniet nog vele jaren van een goedwerkend airco systeem.

Het vullen van uw R134A aircosysteem kost bij ons € 85,00 (incl. BTW)


GEVAREN VOOR UW

AIRCOSYSTEEM:

  1. Let op sluipend koudemiddelverlies! Het "hartinfarct" voor uw airco's

  2. Ineffectief: oude filter-droger met verzadigd granulaat.

  3. Effectief: nieuwe filter-droger met nieuw granulaat houdt het koudemiddel schoon.


Bandenservice.

ACE levert autobanden van elk bekend merk,maar ook van wat minder bekende merken die voldoen aan de specificaties voor uw auto,en in veel gevallen wat voordeliger zijn.

Het is van groot belang dat uw auto met een juiste keuze van auto­banden de weg op gaat. Naast dat banden de rijeigen­schappen van uw auto beïnvloeden nemen ze een groot deel van uw veiligheid voor hun rekening.

Met b.v. winter­maanden voor de deur is het raadzaam om uw banden te laten controleren op voldoende profiel of voor die periode eens om te kijken naar winterbanden, om voor de rest van het jaar met zomer­banden te kunnen rijden. Een zomer­band is bij warmere tempera­turen het veiligst, het verbeterd de grip op het wegdek en verkort de remweg. Een winter­band geef daarentegen in de winter bij gladheid, regen en sneeuw meer grip.


4x4 specialist.

Met de komst van Martijn van't Zand als monteur in het bedrijf heeft ACE een specialist in het 4x4 gebeuren.

Martijn heeft een jarenlange ervaring in het onderhoud en reparatie van 4x4. Eerst bij Toyota en vervolgens bij een bedrijf dat gespecia­liseerd is in terreinwagens. Door zijn ervaring en de in­richting van ACE is ook de 4x4 c.q. terrein­wagen rijder van harte welkom.


Financiering.

Financiering is bij ons ook mogelijk.

Wij werken samen met DTC. Voor meer info. kijk op www.dtc.nu